Lions Club Ieper-Poperinge

Scala & Kolacny Brothers

Beste Lions sympathisant,

Op woensdagavond 17 januari 2024 organiseert Lions Ieper-Poperinge het concert van ‘Scala and Kolacny Brothers’ in het Perron te Ieper.

U kent ze ongetwijfeld, de dames van Scala met hun engelachtige stemmen. Ze wijken af van het traditionele parcours en banen zich al jarenlang een weg doorheen het internationale muzieklandschap met een indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen. Nu komen ze naar Ieper in volledige bezetting (27 zangeressen + orkest en Ieperling Mattie Archie op gitaar) met hun nieuw programma: GLOAMING.

GLOAMING. Vertaald: “De avondschemering”. Zoals na een lange dag de zon in diverse kleuren en schakeringen ondergaat. Dat gevoel roept de muziek van Scala op.

Opnames van Scala werden de voorbije jaren veelvuldig in diverse Hollywood-producties gebruikt. Ook live weten de stemmen van de meisjes van Scala steeds te beklijven. In GLOAMING selecteren de broers Kolacny voor u de absolute muzikale Scala-hoogtepunten uit hun Hollywood-repertoire. Een avond vol emotie en ontroering.

Begeleid door Stijn en Steven Kolacny blijven deze meisjes u zonder enige twijfel verbazen. Dat ook deze voorstelling zal staan als een huis, daar mag u op rekenen!

De opbrengst van dit concert gaat naar een specifiek goed doel, namelijk het aanpakken van armoede bij schoolgaande kinderen-jeugd in Ieper: steun richting zomerkampen, bos- en zeeklassen en waar mogelijk maaltijden

Ook u krijgt de mogelijkheid om uw steentje bij te dragen. Dit kan door middel van de verschillende sponsorformules in bijlage. Bij interesse kan u gebruikmaken van het inschrijvingsformulier in bijlage.

Dank alvast om dit in overweging te nemen!

Lions Ieper-Poperinge

Marc Geerits, voorzitter

Scala & Kolacny Brothers

Inschrijving sponsoring

Vragen of info omtrent sponsoring ? 

Contacteer ons via mail info@lions-ieper-scala.be

Of website www.lions-ieper-scala.be

Contactgegevens

Facturatie

Bevestiging

Registreren